Yapamadım yaparmisiniz

Doğru Cevap:

Anlamadığın yerleri sorabilirsin @Bulent857

120-90= 30 şeklinde araç arası farkı görüyoruz 2 saat geç gidiyor olması demek ise 180 km mesafe farkı yapar 180/30 = 6 saat yol yapılmış demektir. 6x120 km = 720 km yapar